21 Mart 2017

The Surge Oyun İçi Video

Dark Souls serisine benzerliği ile ünlenen Lords Of The Fallen oyununun  yapımcısı Alman Deck13 stüdyosu tarafından geliştirilen The Surge bilim kurgu Dark Souls olarak karşımıza çıkıyor.


Peki bu oyun için sadece bilim kurgu evrenli Dark Souls demek adil olur mu? Açıkçası oyun çıkana kadar söylemek imkansız olur. Dark Souls evreninin popülerliği yarattığı karakterler, gizli hikayeler ve atmosferi ile yaratılmıştı. The Surge savaş mekanikleri konusunda iyi olsa da oyunun hikayesi ve evreni hakkında konuşmak için daha erken.



Paylaşılan videoda akıcı savaş teknikleri ve eğlenceliye benzer bir dövüş sistemine sahibiz. Farklı düşman stilleri, bitirici vuruşlar barındıran oyun türün diğer örneklerinden ders alarak düşmanlarınızı gözlemlemeniz ve ona göre stratejiler geliştirmenizi istiyor.

Hoş akıcı grafiklere ve kendine has bir sanat stiline, evrene sahip oyun robot düşmanlarınızdan parçalar koparma ve kendine zırhınıza monte etme etme gibi özellikler de barındırıyor.

Türe muhteşem yenilikler getirecek ya da bir çığır açacak bir oyun gibi durmasa da hoşça vakit geçirebileceğimiz ve türün sevenlerince takip edilmesi gereken bir oyun gibi duruyor.

The Surge çıkış tarihi olarak 16 Mayıs'ı hedefliyor.