8 Mart 2017

Middle-earth: Shadow of War Oyun İçi Video ve Nemesis Sistemi

Kısa bir süre önce duyurulan Middle-earth: Shadow Of War yeni bir haberle karşımızda. Hem oyun hakkında yeni bilgiler alıp hem de oynayışı görebileceğimiz bir video elen gelen haber daha çok ilk oyunda tanıştığımız Nemesis yani düşman sistemi üzerinde duruyor.


2014 yılında piyasaya sürülen Middle-earth: Shadow Of Mordor ilgi çekici mekanikleri ve oyun ilerledikçe güçlenen, başka klan liderlerini öldürüp mevki kazanan bir düşman sistemine sahipti. Serinin ikinci oyunu Shadow of War ise bu sistemi daha da geliştirmişe benziyor.

İlk oyunda Uruk-hai'leri kendi tarafımıza çekip onları ajan ve sabotajcı olarak kullanma şansına sahipken devam oyununda yapabileceklerimiz çok daha fazla seçeneğe sahip. Bu sefer orduları komuta edebildiğimiz oyunda düşmanlarınızın kalelerine saldırma, ihanete uğrama ve dostluklar bile oluşturma şansınız var.

İlk oyun genel olarak beğenilse de kendini tekrar etmesi yüzünden oyun piyasasını sarsacak bir yapım olmamıştı. Videodan gördüğümüz kadarı ile yeni yapım daha anlamlı ilişkiler barındıracak ve umuyoruz ki genişleyen seçeneklerimiz oyunun tekrar etmesini azaltacaktır.


Güzel bir görselliğe ve akıcı bir oynayışa sahip olduğu görülen Middle-earth: Shadow Of Mordor 25 Ağustosta piyasalarla buluşacak.