12 Mart 2017

Mirage: Arcane Warfare Oyun İçi Video

Chivalry: Medieval Warfare yapımcıları Torn Banner Studios tarafından geliştirilen Mirage hızlı ve bol aksiyonlu bir oynayışa sahip. Yeni oyun içi videosu yayınlanan oyun hoş bir oynayışa sahip gibi duruyor.


6 adet büyücü sınıfı bulunduran oyun beta aşamasında takım görevi, bayrağı ele geçirme, haritada bir alanı ele geçirip savunma gibi modlara sahip 10'un üzerinde harita barındırıyor. İlginç bir dünyası ve oynayışı bulunan Mirage: Arcane Warfare 11 dakikalık videosu ile takipçilerini sevindireceğe benziyor.

Chivalry, büyü ve Orta Doğu mimarisinin birleştiği bu mistik oyun bolca kan, vahşetin yanı sıra aynı zamanda uçan halılar, komik büyüler gibi bizi gülümsetecek detaylara da sahip. Büyücülerin birbirleri ile kapışması olarak tanımlayabileceğimiz Mirage: Arcane Warfare çıkış tarihi olarak 2017 sonunu hedefliyor.



Ancak oyunu önceden sipariş ederseniz 27 Mart gibi olacak Beta test aşamasına katılıp oyunu test etme imkanına sahip oluyorsunuz. Torn Banner Studios önceki projeleri Chivalry ile yakaladığı popülerliği Mirage ile yakalayabilecek mi bekleyip göreceğiz.