10 Mart 2017

Çok Oyunculu Orta Çağ Yakın Dövüş Oyunu Mordhau Kickstarter Kampanyası

Son dönemlerin popüler oyun tarzlarından olan Orta Çağ temalı yakın dövüş oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Oyunun yapımı için 80 bin dolar isteyen Mordhau çoktan istediği bedeli topladı ve toplanan fazla parayı oyuna yeni özellikler getirmek için kullanacak.


64 kişiye kadar desteklenen oyun modları arasında düellolar, kuşatmalar ve atlı dövüş gibi seçenekler var. Oynayışı konusunda beceriye dolayı öğrenmesi basit ancak ustalaşması zor bir sistem vaat eden Mordhau Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanacak.

Akıcı bir savaş sistemi, gerçekçilik ve bolca kan içerecek oyun karakterlerimizi istediğimiz gibi özelleştirmemize imkan tanıyacak. Farklı zırh parçalarını birleştirip boyayabildiğimiz bu oyunda aynı zamanda farklı silah parçalarını birleştirip istediğimiz gibi silahlar da tasarlayabileceğiz. Bu kadar çok seçenek olmasından dolayı oyundaki hiçbir karakter diğerine benzemeyecek gibi duruyor.

Güzel gerçekçi grafikleri ve kapıları düşmanlarımızın üzerine kapatabilme gibi seçeneklerin bulunduğu etkileşimli haritaları ile Mordhau, Chivalry ve Kingdom Come: Deliverance gibi oyunlara hoş bir alternatif olacağa benziyor. Açıkçası kapsamlı yakın dövüş sistemi ile gayet hoş durduğunu söylemek yanlış olmaz.



10 kişilik Triternion ekibi tarafından bilgisayar için özel geliştirilen oyun çıkış tarihi olarak Mart 2018'i hedefliyor.


Kickstarter