9 Mart 2017

Huntdown Duyuru ve Fragman

Eğer Metal Slug serisi gibi oyunlarla büyümüş ve hala bu tarz run and gun oyunlardan hoşlanıyorsanız size güzel bir haberim var.


4 Mart 2017'de duyurulan Huntdown hoş bir Siberpunk teması ve farklı çeteleri ile güzel bir oyun olacağa benziyor. Retro aksiyon-platform tarzındaki bu oyun bol mini bosslara yani bölüm sonu canavarlarına ve tarz sahibi bir art stiline sahip. Oyun 2016 yılında kurulan küçük bir İsveç stüdyosu Easy Trigger Games tarafından geliştiriliyor.

Parçalanabilen sandıkların arkasında siper alabildiğimiz, el bombaları, bolca patlama ve silah, robotlar ve süper-insanlar barındıran Huntdown renkli çeteleri ile bolca aksiyon vaat ediyor. Macera dolu oyun içi görüntüler barındıran PAX için hazırlanmış Fragmanı sizlerle paylaşıyorum.


Co-op çoklu oyuncu modunu destekleyen oyunun çıkış sürümünde birçok seviye bulunacak. 16 bit grafikleri 60-FPS kare hızı ile birleştirecek oyun. Sağlam bir zorluğa sahip olacak. Bizi yine atari salonları geçmişimize döndüreceğe benzeyen Huntdown hem konsollar hem de PC için geliştiriliyor. Henüz bir resmi çıkış tarihi açıklanmadı ancak 2017 sonu gibi çıkışı planlanıyor.